Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τον πρώτο γύρο της δικαστικής διαμάχης κατά της Άμπερ Χερντ

Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε τον πρώτο γύρο της δικαστικής διαμάχης που είχε με την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Άμπερ Χερντ, για συκοφαντική δυσφήμιση, στο δικαστήριο της Βιρτζίνια.

Η Άμπερ Χερντ αμφισβήτησε τις κατηγορίες εναντίον της και ζήτησε να μεταφερθεί η υπόθεση στην Καλιφόρνια, αλλά ο δικαστής πήρε το μέρος του σταρ του Χόλιγουντ, Τζόνι Ντεπ.

Ένα άρθρο της Washington Post, το οποίο γράφτηκε από την Χερντ και αποτελεί το βασικό θέμα της αγωγής, δημοσιεύθηκε στη Βιρτζίνια, που σημαίνει ότι η υπόθεση θα πρέπει να παραμείνει εκεί, σύμφωνα με το The Blast.

Ο Τζόνι μήνυσε την Άμπερ για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς η ίδια αναφερόταν στον εαυτό της ως "δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί άτομα που έχουν υποστεί ενδοοικογενειακή βία".

Στην δίκη του, ο Ντεπ, ισχυρίζεται ότι ολόκληρο το άρθρο "βασίζεται στην υπόθεση ότι η Χερντ ήταν θύμα κακοποίησης στο σπίτι τους και ότι ο Ντεπ διέπραξε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της". Ισχυρίζεται επίσης, ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ έχουν διαψευσθεί από δύο διαφορετικούς αστυνομικούς που ήταν μάρτυρες και από 87 βίντεο από κάμερα παρακολούθησης".

Ο Ντεπ, στη μήνυσή του κατά της Χερντ, ζήτησε αποζημίωση άνω των 50 εκατομμυρίων δολαρίων (£ 40,1 εκατομμύρια).
 

Πηγή: Hollywood.com