Κλείσιμο

Κιμ Καρντάσιαν: Τι έκανε και την «κατσάδιασαν» οι χρήστες στο διαδίκτυο

Πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε μια οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram και στο twitter με τη λεζάντα «Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας Γουέστ για το 2019»  όπου απεικονίζεται η ίδια με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Ωστόσο, η τηλεπερσόνα δέχθηκε αρκετά επικριτικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου διότι παρατήρησαν ότι κάτι συνέβαινε με τη μεγαλύτερη κόρη της Κιμ, Νορθ Γουέστ. 

«Ποιος έκανε photoshop στη Νορθ. Ο φωτισμός δείχνει διαφορετικός» σχολίασε ένα φωτογράφος. 

Και ένας φαν απάντησε: «Το περίμενα αυτό το σχόλιο και εμένα μου φάνηκε πειραγμένη η μικρή». «Κιμ, χρειάζεσαι καλύτερο γραφίστα. Πάντα τα κάνεις θάλασσα με το photoshop» έγραψε ένας άλλος φαν και το πιο βιτριολικό από όλα τα σχόλια: «Γιατί όλα τα παιδιά σου μοιάζουν με αυτοκόλλητα;»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Μετά από αυτά τα σχόλια στα social media η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχθηκε στο σόου της Έλεν Ντε Τζένερις ότι η 6χρονη κόρη προστέθηκε εκ των υστέρων στη φωτογραφία-χριστουγεννιάτικη κάρτα καθώς όπως εξήγησε το παιδί τη στιγμή της φωτογράφισης δεν είχε διάθεση να στηθεί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και για αυτό προστέθηκε αργότερα. 

Πηγή: skai.gr