Ανυποψίαστοι θαμώνες παμπ είδαν μπροστά τους τον... Κιάνου Ριβς

Μία ευχάριστη έκκπληξη περίμενε τους θαμώνες της παμπ "The Robin Hood",  στην πόλη Τρινγκ του στο Χέρτφορντσαϊρ, στην Αγγλία

Μία ευχάριστη έκκπληξη περίμενε τους θαμώνες της παμπ "The Robin Hood",  στην πόλη Τρινγκ του στο Χέρτφορντσαϊρ, στην Αγγλία, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο έτρωγαν ανυποψίαστοι το μεσημεριανό τους και έπιναν τη μπύρα τους, 

Ξαφνικά, η πόρτα άνοιξε και στην παμπ μπήκε ο Κιάνου Ριβς! 

Ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «Matrix» επισκέφτηκε την παμπ για μεσημεριανό γεύμα - fish and chips συγκεκριμένα - αφήνωντας πελάτες και προσωπικό άφωνους. 

«Σήμερα λοιπόν είχαμε έναν επισκέπτη έκπληξη για μεσημεριανό γεύμα… Τι υπέροχος άνθρωπος ήταν!» έγραψε το προσωπικό της παμπ στη σελίδα της στο Facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ηθοποιού.

«Η Λόρα (μέλος του προσωπικού) ρώτησε αν θα μπορούσε να φωτογραφηθεί με τους εργαζόμενους στην κουζίνα. Μπήκε στην κουζίνα τους έσφιξε τα χέρια και τους επαίνεσε για το φαγητό που είχαν ετοιμάσει. Περιττό να πω ότι τους έφτιαξε τις μέρες!!!».

Μάλιστα, ο σεφ Σκοτ Βαλεντάιν ανέφερε στο BBC News ότι αρχικά δεν πίστευε ότι ήταν ο Κιάνου Ριβς. «Πήγα να πάρω ένα ποτό από το μπαρ και τον είδα να παραγγέλνει ένα ποτό. Σκέφτηκα ότι "μοιάζει λίγο με τον Κιάνου Ριβς"».

Όταν ο συνάδελφός του επιβεβαίωσε ότι ήταν ο ηθοποιός, ο Σκοτ παραδέχτηκε ότι όλοι «άρχισαν να φρικάρουν λίγο» . 

«Ήταν λίγο αγχωτικό γιατί έπρεπε να μαγειρέψω για εκείνον, αλλά του σερβίραμε το φαγητό και είπε ευχαριστώ και ήταν πολύ ωραίο».

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αποκάλυψαν μάλιστα ότι ο χολυγουντιανός σταρ τους «έφτιαξε» την ημέρα, καθώς πήγε στην κουζίνα για να τους ευχαριστήσει για το φαγητό! 

«Μπήκε στην κουζίνα, μας έσφιξε τα χέρια και είπε ότι το φαγητό ήταν υπέροχο» είπε ο σεφ της παμπ. 

Πηγή: skai.gr