Kate Hudson: Γιόρτασε στην μπανιέρα της την Εθνική Ημέρα Βότκας

Η διάσημη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην προώθηση της μάρκας αλκοολούχων ποτών της

Η Κέιτ Χάντσον πήγε την ιδέα του «wet bar» ακόμα πιο πέρα, χαλαρώνοντας με ένα κοκτέιλ σε μια μπανιέρα, χωρίς νερό... Η 44χρονη ηθοποιός, η οποία εθεάθη στο Λος Άντζελες με την κόρη της Rani, «ανέβασε» μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία της στο Instagram, που την έδειχνε να απολαμβάνει το μαρτίνι της, ενώ βρισκόταν στην μπανιέρα της. 

H Kate Hudson

«Επαναπροσδιορίζοντας το wet bar την Εθνική Ημέρα Βότκας (εορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου)», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της, προσθέτοντας emojis μπανιέρας και μαρτίνι. Η διάσημη ηθοποιός  ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, το οποίο σχολιάστηκε από τους θαυμαστές της. 

Η Κέιτ Χάντσον τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην προώθηση της μάρκας αλκοολούχων ποτών της. Στην ιστοσελίδα της King St. Vodka υποστηρίζει ότι η ιδέα για το εκλεκτό ποτό παρουσιάστηκε κάποια στιγμή στο παρελθόν, όταν έφτιαχνε μαρτίνι για τις ανάγκες ενός πάρτι, αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν 100% ευχαριστημένη με τις επιλογές βότκας που είχε στη διάθεσή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Αφού αναρωτήθηκε αν κάποια από αυτές τις βότκες είχε φτιαχτεί από γυναίκες, η ηθοποιός αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της μάρκα βότκας. Ο ιστότοπος της μάρκας καυχιέται ότι η King St. Vodka αποστάζεται επτά φορές σε εγκαταστάσεις στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, πριν φιλτραριστεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Πηγή: skai.gr