Kate Hudson: Αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν ο γιος της έφυγε από το σπίτι – Είναι δύσκολο

Η 43χρονη ηθοποιός βρήκε, πάντως, αλληλεγγύη στις διάσημες φίλες της Gwyneth Paltrow και Reese Witherspoon

Η Κέιτ Χάντσον μίλησε για τον πόνο της όταν είδε το μεγαλύτερο παιδί της να φεύγει από το σπίτι για το πανεπιστήμιο. 

Η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την προσαρμογή στην οικογενειακή ζωή χωρίς τον γιο της, Ryder, ο οποίος μετακόμισε στην άλλη άκρη της χώρας για να ξεκινήσει το Κολέγιο νωρίτερα φέτος.

«Αχ, είναι τόσο δύσκολο», είπε η Κέιτ Χάντσον. «Το μόνο που θέλεις είναι το παιδί σου να είναι ευτυχισμένο, αλλά όταν είμαι στο Λος Άντζελες και πηγαίνω στην καφετιέρα το πρωί και δεν ακούω τη φωνή του - είναι μεγάλο», είπε στον Willie Geist σε συνέντευξή της στο «Sunday Today».

Η 43χρονη βρήκε πάντως αλληλεγγύη στις διάσημες φίλες της Gwyneth Paltrow και Reese Witherspoon.

«Τα παιδιά μας πήγαιναν μαζί στο σχολείο», είπε για την Paltrow, μητέρα της 18χρονης φοιτήτριας Apple Martin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε μετά την αποχώρηση του γιου της από το σπίτι της οικογένειας, αστειευόμενη: «Είμαι καλά, είμαι καλά! Ωστόσο, μέσα μου νιώθω ένα κενό». 

Εκτός από τον μεγαλύτερο γιο της, η Κέιτ έχει επίσης μια τετράχρονη κόρη, τη Rani, με τον αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa, και τον 11χρονο Bingham, με τον πρώην σύντροφό της, frontman των Muse, Matt Bellamy.

Το να έχει τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς πατέρες λειτουργεί πάντως για την ηθοποιό. «Μπορείς να περάσεις καταπληκτικά με έναν πρώην σύντροφο, επειδή πραγματικά εστιάζεις μόνο στην αγάπη για το παιδί σου», ανέφερε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr