Heidi και Leni Klum: Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει – Μητέρα και κόρη ποζάρουν και «κολάζουν»

Η 18χρονη πάντα ζούσε μια ζωή στενά συνδεδεμένη με τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας

Η Χάιντι Κλουμ είναι ένα fashion icon και λάμπει κάθε φορά που παίρνει πόζα. Αρκεί να δείτε τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όταν το μοντέλο εξέπληξε όλους τους followers της στο Instagram, με μια φωτογραφία με την κόρη της, ως απόδειξη γι' αυτό. 

Η Leni και η μητέρα της ήταν ντυμένες με κόκκινα εσώρουχα, για να προωθήσουν μια γνωστή μάρκα εσωρούχων. Από τότε πολλοί αναρωτιούνται ποια είναι η Leni Klum

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

H 18χρονη Leni γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 2004, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, από τη Χάιντι Κλουμ και τον Flavio Briatore. Η 18χρονη πάντα ζούσε μια ζωή στενά συνδεδεμένη με τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μόλις πριν από λίγα χρόνια η μικρούλα Leni έκανε το άλμα στο μόντελινγκ. 

Το 2020, μάνα και κόρη πόζαραν μαζί για ένα διάσημο περιοδικό. Λίγο μετά τη φωτογράφιση μητέρας-κόρης, η νεαρή κλήθηκε να εμφανιστεί, αυτή τη φορά μόνη της, στο εξώφυλλο του περιοδικού «Hunger».

Η ίδια η Χάιντι Κλουμ εξήγησε στο περιοδικό «People» ότι δεν ήθελε η κόρη της να μπει στη βιομηχανία του μόντελινγκ σε πολύ μικρή ηλικία, λόγω του αντίκτυπου που θα μπορούσε να έχει στην αυτοεκτίμησή της: «Ως μητέρα θέλω η κόρη μου να κάνει αυτό που την παθιάζει. Αυτή η βιομηχανία είναι συναρπαστική, αλλά πρέπει, επίσης, να είσαι ένα δυνατό άτομο για να αντέξεις τα ταξίδια, την πίεση».

Παρόλο, που η Leni είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρόσωπα στον κόσμο της μόδας σήμερα και έχει πρωταγωνιστήσει για εταιρείες όπως η Dolce & Gabbana, το μοντέλο δηλώνει στο Instagram της ότι είναι ένα κανονικό κορίτσι. Η Leni δεν φοβάται να μοιραστεί τις οικογενειακές της φωτογραφίες, τα αγαπημένα της εστιατόρια και τις αλλαγές που υφίσταται το σώμα της ή το πρόσωπό της όπως την ακμή της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Πηγή: skai.gr