Κλείσιμο

Ένα μικρό, αλλά σέξι ατύχημα για την κουκλάρα Χάιντι Κλουμ – Η «απελευθέρωση» της θηλής… (video)

Το 49χρονο μοντέλο έκανε επίδειξη της γυμνασμένης σιλουέτας της, φορώντας ένα λευκό κορμάκι

Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ είχε ένα μικρό ατύχημα σε ανάρτησή της στο Instagram. Η Heidi Klum «απελευθέρωσε» τη θηλή της, αλλά δεν φάνηκε και ιδιαίτερα ενοχλημένη. 

Το 49χρονο μοντέλο έκανε επίδειξη της γυμνασμένης σιλουέτας της, φορώντας ένα λευκό κορμάκι. Η τολμηρή ανάρτηση ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η ίδια και η 18χρονη κόρη της, Leni, προκάλεσαν αντιδράσεις ποζάροντας μαζί με δαντελωτά εσώρουχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Η μητέρα 4 παιδιών φόρεσε ένα μαύρο σετ σουτιέν και εσωρούχων με λευκή δαντέλα, ενώ η κόρη της επέλεξε ένα ολόμαυρο σετ.

Αν και η Χάιντι Κλουμ αποκάλεσε τη φωτογράφιση «ιδιαίτερη στιγμή», πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρήκαν τη διαφήμιση εσωρούχων μητέρας-κόρης «περίεργη και ενοχλητική».

«Θέλω να πιστεύω ότι είμαι προοδευτική σε αυτά τα πράγματα, αλλά η μαμά και η κόρη με εσώρουχα στην ίδια βιντεοσκόπηση είναι αηδία», έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου. 

Ωστόσο, η Leni, την οποία η Κλουμ μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Flavio Briatore, συνέχισε να υπερασπίζεται την καμπάνια εσωρούχων, λέγοντας ότι «δεν κοίταξε πολλές από τις αντιδράσεις».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

«Είμαι συνολικά ευχαριστημένη με την καμπάνια και πέρασα μια καταπληκτική μέρα με τη μαμά μου. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες βγήκαν υπέροχες και περάσαμε υπέροχα», δήλωσε η ίδια. 

Και πρόσθεσε: «Την αγαπώ. Είναι πηγή έμπνευσης. Λατρεύω τα γυρίσματα μαζί της».


 

Πηγή: skai.gr