λίγες μέρες μετά το πρώτο τους podcast στο οποίο τόνισαν πως πάντα «η αγάπη κερδίζει», ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων... και όχι για καλό. Με αφορμή, λοιπόν, το πρόσφατο εγχείρημα του ζευγαριού, η η βιογράφος Aντζέλια Λεβίν, η οποία έγραψε την αυτοβιογραφία του Harry το 2018, με τίτλο “Χάρι: Η βιογραφία ενός πρίγκιπα” έκανε έντονη κριτική στον πρίγκιπα και τόνισε πόσο πολύ τον άλλαξε η διαμονή του στην Αμερική.

«Η Μέγκαν Μάρκλ έχει ανθίσει πίσω στην πατρίδα της, την Καλιφόρνια, ενώ ο Χάρι “έχει γίνει σκιά του πρίγκιπα που ήξερα κάποτε” δήλωσε χαρακτηριστικά στην Telegraph.

Έπειτα, η ίδια πρόσθεσε: «Εννοείται, δεν θα ήταν ο πρώτος άντρας που θα γοητευόταν από μια όμορφη γυναίκα με διαφορετική ατζέντα που στη συνέχεια υιοθετεί με την αίσθηση ότι είναι δική του», ενώ για τη φράση που επαναλάμβανε συχνά το ζευγάρι στη ραδιοφωνική του απόπειρα «Η αγάπη κερδίζει», υπογράμμισε: «Δεν νομίζω ότι πολλά ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν νιώσει μεγάλο μέρος αυτής της αγάπης τους τελευταίους 12 μήνες».

Ω, ναι! Και σαν αυτά να μην ήταν αρκετά, η βιογράφος έριξε τα βέλη της κατά του πρίγκιπα τονίζοντας πως παρά το ότι στο παρελθόν έδινε παντού και διαρκώς την υπόσχεση πως θα δώσει στους ανθρώπους ελπίδα και δύναμη, τελικά "βολεύτηκε" και «πήγε την οικογένειά του μακριά σε ένα αρχοντικό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια».

Πηγή: must