Διαζύγιο από τον αδελφό του Σαρκοζί ζητά η Μέρι Κέιτ Όλσεν

Η ηθοποιός Μέρι Κέιτ Όλσεν ζήτησε διαζύγιο από τον Γάλλο τραπεζίτη Ολιβιέ Σαρκοζί, αδελφό του τέως προέδρου της Γαλλίας. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Όλσεν υποστηρίζει ότι τη διώχνει από το σπίτι τους, που νοικιάζουν στη Νέα Υόρκη εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο 50χρονος τραπεζίτης ζήτησε επίσης την υλοποίηση του προγαμιαίου συμφωνητικού τους. 

Η 33χρονη παντρεύτηκε με τον 50χρονο το 2015. Υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου στις 17 Απριλίου, όμως λόγω του lockdown τα αμερικανικά δικαστήρια δεν δέχονται αυτή την περίοδο αιτήματα διαζυγίου, με αποτέλεσμα να ζητάει εξαίρεση καθώς έλαβε έκτακτη δικαστική εντολή για επίσπευση των διαδικασιών έξωσης. 

"Κάνω αυτό το αίτημα ως επείγον γιατί ο σύζυγός μου απαιτεί να μετακομίσω από το σπίτι μας μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού" τονίζει. Όπως υποστηρίζει, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το δικηγόρο του Σαρκοζί και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού παρακαλώντας να μείνει μέχρι τις 30 Μαΐου.

"Είμαι τρομοκρατημένη καθώς ο σύζυγός μου προσπαθεί να μου στερήσει το σπίτι που ζήσαμε και αν το επιτύχει, όχι μόνο θα χάσω το σπίτι μου αλλά ρισκάρω να χάσω και την προσωπική μου ιδιοκτησία παράλληλα" πρόσθεσε. 

Λόγω της πανδημίας, η Όλσεν δεν μπορεί να ψάξει για άλλο σπίτι αυτή την περίοδο, ούτε να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα και όπως αναφέρει φοβάται ότι ο Σαρκοζί θα τα ξεφορτωθεί ή θα τα καταστρέψει.

‘’Δεν είμαι σε θέση να παρατείνω (την εκμίσθωση) και/ή να πληρώσω επιπλέον ενοίκιο’’ αναφέρει από την πλευρά του ο 50χρονος. 

Πηγή: skai.gr