Πώς ο δήμος Πάτρας γλίτωσε από την κατάρρευση και τη χρεοκοπία το Παμπελοποννησιακό στάδιο - Ο Κ. Πελετίδης εξηγεί- Βίντεο

Ο δήμαρχος Πάτρας Κώστας Πελετίδης εξηγεί πως η δημοτική αρχή κατάφερε, να μετατρέψει σε στολίδι την αθλητική εγκατάσταση της Αχαϊκής πρωτεύουσας που είχε ρημάξει το 2014 

Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην πλειοψηφία τους μπορεί να ρημάζουν, ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως αυτή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δράττοντας της ευκαιρίας, μετά τις εξελίξεις στο ΟΑΚΑ ανάρτησε βίντεο με το οποίο εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή κατόρθωσε να μετατρέψει σε στολίδι το γήπεδο της Αχαϊκής πρωτεύουσας. 

«Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής, ξεκινήσαμε την αποκατάστασή του. Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και με δική μας γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ το χρόνο»» λέει ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, μεταξύ άλλων στο βίντεο στο οποίο εξηγεί ότι 10.000 κάτοικοι της Πάτρας χρησιμοποιούν πλέον τις εγκαταστάσεις του και μάλιστα χωρίς κόστος.

 Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: skai.gr