Αυτό το νησί έχει βγάλει ήδη δήμαρχο: Ο μοναδικός υποψήφιος που βγαίνει παμψηφεί δύο θητείες και πάει για τρίτη

Δείτε σε ποιο μέρος οι ψηφοφόροι ρίχνουν «δαγκωτό» στον έναν και μοναδικό υποψήφιο 

«Δαγκωτό» σε έναν υποψήφιο ρίχνουν για δύο συνεχόμενες θητείες οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού Λειψοί και όπως δείχνουν οι εξελίξεις αυτό θα συμβεί και για μια ακόμη. 

Ο Φώτης Μάγγος, ο δήμαρχος των Λειψών, έχει εξασφαλίσει μια ακόμη δημαρχιακή θητεία στο νησί καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις 2014, 2019, στους ακριτικούς Λειψούς δεν κατέθεσε κανένας άλλος συνδυασμός υποψηφιότητα για την διεκδίκηση της δημαρχίας και ο νυν δήμαρχος εξελέγη άνευ αγώνα. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και τώρα καθώς κανείς άλλος δεν διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο των Λειψών, με αποτέλεσμα να θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθεί στο «τιμόνι» του δήμου για μια ακόμη θητεία, η οποία σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο θα είναι 5ετής.

Το γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του, τονίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή «αποτελεί  την καλύτερη επιβράβευση για εμάς»

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου Λειψών:

Στις 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου. Για τρίτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση (2014, 2019, 2023) στο Δήμο Λειψών δεν θα υπάρχει αντίπαλος απέναντι στον συνδυασμό μας. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για την παραγωγική μας πορεία εννέα ετών. Μια πορεία που είναι αποτέλεσμα προσωπικών μου προσπαθειών μαζί κυρίως με την καθοριστική συμβολή των μελών του δημοτικού συμβουλίου που κλήθηκαν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, υπό συνθήκες που πολλές φορές ήταν αντίξοες και εξαιρετικά δύσκολες.

Πηγή: skai.gr