Η αγκαλιά της νίκης Χαρδαλιά - Μπακογιάννη: «Θα κάνουμε εξαιρετικά πράγματα, τα καλύτερα έρχονται» - Δείτε βίντεο

Στήριξη του νέου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στον Κώστα Μπακογιάννη ενόψει του δεύτερου γύρου για τις εκλογές στο δήμο Αθηνών

Στο εκλογικό κέντρο του Κώστα Μπακογιάννη στο Σύνταγμα έφθασε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με την οικογένειά του για να στηρίξει τον κ. Μπακογιάννη ενόψει του δεύτερου γύρου για τις εκλογές στο δήμο Αθηνών. Ο κ. Χαρδαλιάς εξελέγη περιφερειάρχης Αττικής από τον πρώτο γύρο.

Οι δύο άνδρες είχαν θερμό εναγκαλισμό, ενώ ο κ. Μπακογιάννης αγκάλιασε και τη σύζυγο του κ. Χαρδαλιά Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Ο κ. Χαρδαλιάς χαιρέτησε επίσης την Ντόρα Μπακογιάννη και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο.

Όπως επισήμανε ο κ. Χαρδαλιάς, «η Αθήνα έχει κρατηθεί ψηλά. Θα δώσουμε αυτή την εβδομάδα τον καλύτερο μας εαυτό γιατί αυτό το έργο πρέπει να συνεχιστεί, και με τη συνεργασία περιφέρειας Αττικής – Αθήνας πρέπει να αφήσουμε τεράστια παρακαταθήκη. Έχουμε πέντε χρόνια να κάνουμε εξαιρετικά πράγματα, εξαιρετικά βήματα τα οποία έχουμε μοιραστεί, έχουμε ονειρευτεί, γιατί αν μη τι άλλο οι γειτονιές είναι ο τρόπος ζωής μας και η αυτοδιοίκηση είναι κάτι που ξεκινήσαμε μαζί, συνεχίζουμε μαζί, και μας ενώνει. Καλή επιτυχία, τα καλύτερα έρχονται».  

Χαρδαλιάς

Μάκης Συνοδινός/ Skai.gr

Μπακογιάννης

Μάκης Συνοδινός/ Skai.gr
Πηγή: skai.gr