Ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται στο Survivor - Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα;

Ένα νέο ειδύλλιο γεννιέται στο Survivor - Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα;

Μαρτίκας και Βρισήιδα κεντρίζουν τα βλέμματα στην καλύβα των Μπλε κι όχι άδικα. Τι έχουν να πουν για αυτό συμπαίκτες και αντίπαλοι;

Η αύρα στην πλευρά των Μπλε έχει αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο, κάτι που δεν άργησε να επισημάνει και ο Γιώργος Λιανός. Λόγος αυτού, οι πολύ στενές πλέον σχέσεις ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα. Η... λάμψη στο πρόσωπο του Σπύρου ήταν έκδηλη, με τον ίδιο να μην αρνείται την ανεβασμένη του διάθεση.

Το πείραγμα του παρουσιάστη στο νέο... ειδύλλιο του Survivor συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του νησιού, όπου οι ερωτήσεις του προς τον Σπύρο Μαρτίκα έκαναν την Βρισηίδα να κοκκινήσει από ντροπή!

Όταν δε εκείνη πήρε τον λόγο, ανέφερε πως "Ο Μαρτίκας μου ζήτησε να ξεσπάω πάνω του γιατί λέει είμαι ότι είμαι γλυκούλα. Οπότε ξεσπάω σε εκείνον και τελειώνει η υπόθεση!"

Προφανώς τα τεκταινόμενα στην μεριά των Μπλε δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ, ο οποίος αφότου τραγούδησε το "Έρωτας είναι θαρρώ", ανέφερε πως: "Ο Σπύρος έχει πέσει στα πατώματα, την ξύνει παντού, της δίνει νερό, την κοιμίζει, τι να πω, είναι πολύ τρυφερό, δεν θα ήθελα να παρέμβω πολύ!". Τα λόγια του προκάλεσαν την αντίδραση της Βρισηίδας η οποία χαρακτήρισε τον συμπαίκτη της "κατίνα της γειτονιάς".

Καθ' όλη την διάρκεια της αφήγησης, η Ασημίνα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της, με αποτέλεσμα να... ξεσπάσει όταν πήρε τον λόγο. Μάλιστα, προέβη σε μια σημαντική ανακάλυψη, λέγοντας πως "κάθε βράδυ στο ξέφωτο τους κρατάω το φανάρι!".

Πηγή: skai.gr