Βραζιλία:«Με ερωτεύτηκα»-Μοντέλο απογοητεύτηκε από τις σχέσεις και παντρεύτηκε τον εαυτό της(pics)

Βραζιλία:«Με ερωτεύτηκα»-Μοντέλο απογοητεύτηκε από τις σχέσεις και παντρεύτηκε τον εαυτό της(pics)

Όλα δύσκολα στις ανθρώπινες σχέσεις, όπως φαίνεται, αφού το μοντέλο εσωρούχων και ινφλουένσερ Κρις Γκαλέρα αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας… μόνο του!

Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της,  και όπως δηλώνει είναι πανευτυχής με αυτή της την απόφαση.

 «Όταν είσαι χαρούμενος, δε σε ταράζει τίποτα» λέει η πανέμορφη Βραζιλιάνα για τα σχόλια που δέχθηκε.

Ο γάμος με τον εαυτό της, όπως αναφέρει η New York Post, έγινε σε μια καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο. Το μοντέλο φόρεσε νυφικό και κρατούσε ανθοδέσμη ούσα νύφη με τα όλα της!

«Δεν ντράπηκα όταν πήγα στην εκκλησία, ήμουν αποφασισμένη. Έφτιαξα τα μαλλιά μου και βάφτηκα και με κοιτούσαν όλοι επειδή ήμουν μόνη» λέει το μοντέλο εσωρούχων από την Βραζιλία, μιλώντας στη New York Post. 

Η κρις περιέγραψε τις πικρές εμπειρίες που είχε από προηγούμενες σχέσεις της καθώς «οι άνδρες έχουν δυσκολία στο να είναι πιστοί και μονογαμικοί. Εμένα μου αρέσει να είμαι προτεραιότητα και είμαι δική μου προτεραιότητα». 

Σε κάθε περίπτωση το μοντέλο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ερωτευτεί και κάποιον άλλον πέραν από τον εαυτό της σε κάθε περίπτωση όμως «Δεν θα με χωρίσω ποτέ αλλά αν εμφανιστεί μια καινούρια αγάπη, θα θελήσω να ζήσω την εμπειρία» σημειώνει.

Πηγή: ΝΕWYORKPOST