«Όλοι Μαζί Μπορούμε»: Τα πρώτα αποτελέσματα της εθελοντικής αιμοδοσίας

Η Καμπάνια Αιμοδοσίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» Συντονιστικού Κέντρου Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Αιμοπεταλίων, της Περιφέρειας Αττικής, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και του «» ξεκίνησε δυναμικά και μετράει ήδη τις πρώτες μονάδες αίματος! 

Ο Δήμος Καλλιθέας ολοκλήρωσε χθες την Εθελοντική του αιμοδοσία και συγκέντρωσε 77 μονάδες αίματος και ο Δήμος Πεντέλης συγκέντρωσε σήμερα 79. 

Εκτός των Δήμων και των Φορέων που συμμετέχουν ήδη, στη συλλογική αυτή δράση προστέθηκαν επίσης και οι παρακάτω: 

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καραμανδάνειο (Πάτρα), ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, ο Δήμος Παλλήνης, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, ο Δήμος Γλυκών Νερών – Παιανίας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Περιφέρεια Αττικής για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στα Κλιμάκια των Νοσοκομείων που στελεχώνουν τους εξωτερικούς κοινωνικούς χώρους αιμοληψίας, προσφέροντας στο ιατρικό προσωπικό μάσκες και γάντια. 

Μπαίνουμε στο www.oloimaziboroume.gr, για να μαθαίνουμε τα σημεία και τις ώρες που γίνονται αιμοληψίες στον Δήμο και στο Φορέα που μας ενδιαφέρει (σε κινητές μονάδες αιμοδοσίας, όχι σε νοσοκομεία), και κλείνουμε τηλεφωνικά το προσωπικό μας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθούμε καθόλου.  

Σημειώνεται ότι τηρείται αυστηρά το σχετικό πρωτόκολλο και όλοι οι κανόνες υγιεινής. 

Βγαίνουμε από το σπίτι για έναν μεγάλο σκοπό.
Δίνουμε αίμα. 
Γιατί ποτέ η ανάγκη δεν ήταν τόσο μεγάλη...      
                                             

ΕΟΔΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

 

Πηγή: skai.gr