Κλείσιμο

Βίντεο: Πάνοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν σε αεροπλάνο έπειτα από απειλή για βόμβα

Πλάνα από το περιστατικό δείχνουν δύο ένοπλους αστυνομικούς να στέκονται στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου καθώς λένε σε έναν άνδρα να προχωρήσει με τα χέρια σηκωμένα πάνω από το κεφάλι του και να βγει από το αεροπλάνο

Πρόκειται για τη στιγμή που ένοπλοι αστυνομικοί εισβάλλουν σε αεροπλάνο Jet2 και απομάκρυναν έναν επιβάτη έπειτα από ισχυρισμούς για την ύπαρξη βόμβας στο αεροπλάνο.

Η πτήση ακινητοποιήθηκε στο αεροδρόμιο East Midlands χθες, έπειτα από αναφορές ότι ένας άνδρας στο αεροπλάνο ισχυρίστηκε ότι είχε στην κατοχή του έναν εκρηκτικό μηχανισμό.

Αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα, αλλά δεν βρέθηκε βόμβα μετά από έρευνα στο αεροπλάνο και έτσι η απειλή κρίθηκε μη «βιώσιμη».

Η πτήση, με προορισμό την Αττάλεια στην Τουρκία, επρόκειτο να αναχωρήσει στις 4:45 μ.μ., αλλά κατέληξε να φύγει από τον διάδρομο στις 20:08, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Jet2, μετά την απομάκρυνση του επιβάτη.

Πλάνα από το περιστατικό δείχνουν δύο ένοπλους αστυνομικούς να στέκονται στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου καθώς λένε σε έναν άνδρα να προχωρήσει με τα χέρια σηκωμένα πάνω από το κεφάλι του και να βγει από το αεροπλάνο. Η σύζυγός του και ένα νε ο κορίτσι τον ακολουθούν. 

«Το αεροσκάφος ήταν στο έδαφος τη στιγμή του συμβάντος. Οι αξιωματικοί συνεργάστηκαν με το προσωπικό του αεροδρομίου και με το πλήρωμα του αεροσκάφους για να δώσουν άμεση απάντηση στην αναφορά για βόμβα. Για λόγους δημόσιας ασφάλειας και ασφάλειας των αξιωματικών, οπλισμένοι αξιωματικοί αναπτύχθηκαν μέσα στο αεροσκάφος». Ανακοίνωσε η αστυνομία.
 

Πηγή: skai.gr