Το παράπονο της γιατρού: Είμαι τόσο όμορφη που οι ασθενείς δεν με παίρνουν στα σοβαρά

Αν και ως γυναίκα απολαμβάνει τον τίτλο της, η «μποντιμπιλντερού» Δρ Naito ισχυρίζεται ότι πολλοί ασθενείς δεν την εμπιστεύονται λόγω της απίστευτης εμφάνισής της.

Η Stacey Naito, γιατρός και διευθύντρια σε ένα «κέντρο αναζωογόνησης» στο Λος Άντζελες, διαγωνίζεται σε διαγωνισμούς bodybuilding, όπου συχνά παρουσιάζεται ως η πιο σέξι γιατρός στον πλανήτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacey Naito (@staceynaito)

Αν και ως γυναίκα απολαμβάνει τον τίτλο της, η Δρ Naito έχει ένα μεγάλο παράπονο: ισχυρίζεται ότι πολλοί ασθενείς δεν την εμπιστεύονται και αμφιβάλλουν για τις ικανότητές της, λόγω της απίστευτης εμφάνισής της.

«Οι άνθρωποι δεν περιμένουν από τους γιατρούς να είναι ελκυστικοί ή σέξι, λες και το να είσαι επαγγελματίας δεν συμβαδίζει με την ομορφιά» δήλωσε πρόσφατα η καλλονή γιατρός -μοντέλο, με το εντυπωσιακό Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacey Naito (@staceynaito)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacey Naito (@staceynaito)

«Μέσα στην πολύχρονη καριέρα μου είχα κάποιες απογοητευτικές καταστάσεις, στις οποίες με επέκριναν απλώς επειδή είμαι μια ελκυστική γυναίκα που είναι γιατρός» είπε η  Δρ Naito. 

«Είχα πολλούς ασθενείς που εξέφρασαν ανησυχία για την εμφάνισή μου, καθώς το να είμαι ελκυστική μειώνει κατά κάποιον τρόπο την αξιοπιστία μου ως γιατρού» εξομολογήθηκε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stacey Naito (@staceynaito)

Σίγουρα πάντως, άλλοι τόσοι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τους κουράρει η πιο σέξι γιατρός του πλανήτη. 

Πηγή: skai.gr