Σάλος με την νύφη του Τραμπ: Εβγαλε το 5χρονο αγοράκι της στον τυφώνα Ιαν για να «φτιάξει» χαρακτήρα (βίντεο)

Το παιδάκι μοιάζει να κρυώνει και είναι έτοιμο να κλάψει ενώ η μαμά Λάρα ακούγεται ενθουσιασμένη και τον παροτρύνει να συνεχίσουν.

Την κατακραυγή της κοινής γνώμης και σχόλια όπως «κάποιος πρέπει να καλέσει την Πρόνοια ΤΩΡΑ» στο Twitter, προκάλεσε η κίνηση της Λάρα Τραμπ - σύζυγος του Ερικ Τραμπ, γιου του Ντόναλντ Τραμπ -  να βγάλει το 5χρονο αγοράκι της έξω, ενώ ο τυφώνας Ίαν σάρωνε την περιοχή. 

Μάλιστα, η μαμά Λάρα ανέβασε και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον μικρό Λουκ να βρέχεται και να οδηγεί - εμφανώς χωρίς να το ευχαριστιέται - ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι μέσα στην βροχή, εξω από το σπίτι τους στο Jupiter της Φλόριντα. 

Το παιδάκι μοιάζει να κρυώνει και είναι έτοιμο να κλάψει ενώ η Λάρα ακούγεται ενθουσιασμένη και τον παροτρύνει να συνεχίσουν.  

«Χτίσαμε χαρακτήρα» έγραψε η Λάρα στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram με την… υποσημείωση: «Μείνετε ασφαλείς όλοι!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump)

Επίσης, λίγο αργότερα ανέβασε και μία φωτογραφία της μικρής της κόρης «να παίζει με την βροχή»…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump)

Φυσικά, αν και υπήρχαν κάποιοι που βρήκαν τις αναρτήσεις των παιδιών στον τυφώνα «χαριτωμένες» - ο σάλος που ξέσπασε και τα οργισμένα μηνύματα στο Twitter έκαναν τον σύζυγο Ερικ Τραμπ να δώσει εξηγήσεις και να υπερασπιστεί την γυναίκα του: ««Οι ουρανοί άνοιξαν ενώ έκαναν βόλτα με τα σκυλιά. Η βροχή ήρθε από το πουθενά και η Λάρα με τα παιδιά ήταν 50 μέτρα μακριά από το σπίτι μας…. (Δεν έγινε τίποτα κακό) ήταν μόνο δύο παιδιά που διασκέδαζαν»

Πηγή: skai.gr