Κλείσιμο

Ρωσία: Συγκλονίζει νέο βίντεο από τη συντριβή του Su-34 στη Γεΐσκ

Οι δύο πιλότοι του ρωσικού μαχητικού εκτινάχθηκαν με ασφάλεια και πλάνα δείχνουν έναν από αυτούς στο έδαφος, ακόμα προσκολλημένος στο αλεξίπτωτό του. - Ο αριθμός των νεκρών στην πολυκατοικία έφτασε τους 15

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-34 σε πολυκατοικία στο Γέισκ στη νότια Ρωσία δέιχνει νέο βίντεο.

Οι δύο πιλότοι του ρωσικού μαχητικού εκτινάχθηκαν με ασφάλεια και πλάνα δείχνουν έναν από αυτούς στο έδαφος, ακόμα προσκολλημένος στο αλεξίπτωτό του.

Εκπαιδευτική αποστολή ή επίθεση στην Ουκρανία;

Το αεροσκάφος πιστεύεται ότι ήταν σε αποστολή να επιτεθεί στην Ουκρανία ενώ υπάρχουν και ισχυρισμοί ότι το πολεμικό αεροσκάφος εκτελούσε εκπαιδευτική αποστολή. Ωστόσο, αν ισχύει το δεύτερο σενάριο δεν είναι ξεκάθαρο γιατί είχε πυρομαχικά τα οποία εξερράγησαν όταν το αεροσκάφος χτύπησε την πολυκατοικία.

Τα μέλη του πληρώματος φέρεται να εκτινάχθηκαν αφού συνειδητοποίησαν ότι η συντριβή ήταν αναπόφευκτη και δεν μπορούσαν να πετάξουν το αεροπλάνο μακριά από το κτίριο κατοικιών.

Ο αριθμός των νεκρών στην πολυκατοικία έφτασε τους 15, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά και τρεις ενήλικες που πήδηξαν από την φλεγόμενη πολυκατοικία μετά τη συντριβή του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους.

Πηγή βίντεο: DailyMail.co.uk

Πηγή: skai.gr