Περπατάμε για την καρδιά μας με το Becel ProActiv και τον ΣΚΑΪ

Μετά από τον επιτυχημένο μας περίπατο στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου, σας περιμένουμε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 11.00, να περπατήσουμε μαζί στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας, - μια ωραία ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο απλό κι ευχάριστο είναι να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας, ωφελώντας την υγεία μας. 
Ο περίπατος θα γίνει σε ένα καταπράσινο χώρο με ιστορική και περιβαλλοντική αξία, δίπλα από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, όπου θα μας ξεναγήσουν μέλη από την υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Αθηναίων ενώ θα μας συνοδεύουν ως οδηγοί, μέλη από εθελοντικές ομάδες της Αθήνας.

Κατά τη διάρκαι της πεζοπορίας μας, θα μοιραστούμε σε ομάδες ώστε να μπορέσουμε να μάθουμε για τον εθνικό κήπο και παράλληλα να τον προστατεύσουμε.

Άλλωστε, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι άνθρωποι που περπατούν τακτικά και ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κρατούν γερή την καρδιά τους σε σύγκριση με όσους δεν ασκούνται. Βασική προϋπόθεση, βέβαια για όλα αυτά είναι να συνδυάζεται η άσκηση με μια ισορροπημένη διατροφή.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Becel ProActiv είναι, εδώ και 18 χρόνια, ένας από τους πιο πολύτιμους συμμάχους για την υγεία της καρδιάς μας. Περιέχει φυτικές στερόλες ώστε, με καθημερινή χρήση, να μειώνει αποτελεσματικά τη χοληστερίνη με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, είναι πολύ γευστικό, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων – προϊόντα επάλειψης, προϊόντα γάλακτος, επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού – και είναι ιδανικό, όχι μόνο για επάλειψη στο ψωμί, αλλά και ως βάση για νόστιμα υγιεινά σνακ και γεύματα για όλες τις στιγμές της ημέρας.
Ας περπατήσουμε, λοιπόν, ακολουθώντας την πρόσκληση του Becel ProActiv και του ΣΚΑΪ. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και τη διάθεση να περπατήσουμε με την καρδιά μας!
Σημείο συνάντησης μπροστά από την είσοδο του Εθνικού Κήπου στη λεωφόρο Αμαλίας, στις 11 το πρωί.