Το Κίεβο χλευάζει τη Ρωσία για τη γέφυρα της Κριμαίας: Η Κραυγή του… Πούτιν, τα χρόνια πολλά της Μέριλιν

Ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών Άντον Γεραστσένκο, έχει αναρτήσει την… Κραυγή του Πούτιν, δηλαδή μια σατιρική παραλλαγή του πίνακα που δημιούργησε ο Νορβηγός εξπρεσιονιστής καλλιτέχνης Έντβαρτ Μουνκ το 1893

«Πάρτι» κάνουν οι Ουκρανοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το σαμποτάζ στη γέφυρα στο Στενό του Κερτς στην Κριμαία, που υπέστη σοβαρές ζημιές μετά το σαμποτάζ. Από το «πάρτι» δεν λείπουν και οι Ουκρανοί αξιωματούχοι. 

Ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών Άντον Γεραστσένκο, έχει αναρτήσει την… Κραυγή του Πούτιν, δηλαδή μια σατιρική παραλλαγή του πίνακα που δημιούργησε ο Νορβηγός εξπρεσιονιστής καλλιτέχνης Έντβαρτ Μουνκ το 1893. Στο φόντο του πίνακα τι άλλο; Η γέφυρα. 

Από πλευράς του, ο Ολεξέι Ντανίλοφ, Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, δημοσίευσε ένα βίντεο της φλεγόμενης γέφυρας της Κριμαίας, υπαινισσόμενος ότι πρόκειται για κεράκια με βίντεο της Μέριλιν Μονρόε να τραγουδά «Χρόνια Πολλά, κύριε Πρόεδρε», αναφορά για τα 70 χρόνια ζωής που έκλεισε χθες ο Πούτιν. 
 

Πηγή: skai.gr