Πύρινη κόλαση: Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας - Δείτε βίντεο

Είναι θαύμα που έως στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς από την ισχυρή έκρηξη, και τη φωτιά που ξέσπασε  

Πλάνα που δείχνουν μια πύρινη κόλαση τη στιγμή της ισχυρής έκρηξης στη γέφυρα στο Στενό του Κερτς που ενώνει τη χερσόνησο της Κριμαίας με τη Ρωσία δόθηκαν πριν από λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι θαύμα που έως στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς από την ισχυρή έκρηξη, και τη φωτιά που ξέσπασε. H πυρκαγιά έχει σβήσει πλέον.  

Η πυρκαγιά στη γέφυρα στο Στενό του Κερτς που συνδέει τη χερσόνησο της Κριμαίας με το δίκτυο μεταφορών και συγκοινωνιών της Ρωσίας οφείλεται στην ανατίναξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά, ανακοίνωσε η ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή, σύμφωνα με πρακτορεία ειδήσεων της χώρας, προσθέτοντας πως το τμήμα της γέφυρας που χρησιμοποιείται από τα αυτοκίνητα έχει υποστεί ζημιά. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή για επίσημη έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στη γέφυρα της Κριμαίας

Σύμφωνα με φωτογραφία από ουκρανικά ΜΜΕ τμήμα του οδοστρώματος της γέφυρας έχει πέσει στη θάλασσα:

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Μιχαΐλο Ποντολιάκ το Σάββατο έδειξε να παραδέχεται ότι πίσω από την έκρηξη στη στρατηγικής σημασίας γέφυρας στο Στενό του Κερτς βρίσκεται το Κίεβο.

"Κριμαία, η γέφυρα, η αρχή. Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί, ό,τι κλαπεί πρέπει να επιστραφεί στην Ουκρανία, ό,τι κατεχόμενο από τη Ρωσία πρέπει να εκδιωχθεί" αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ουκρανός αξιωματούχος. 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή για επίσημη έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στη γέφυρα της Κριμαίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.


 

Πηγή: skai.gr