Κλείσιμο

Νεαρό μοντέλο πέθανε σε απόκρημνο σημείο της Αυστραλίας γνωστό για selfie - Έβγαζε selfie?(Pics)

Μια 21χρονη Βρετανίδα - μοντέλο και backpacker, η Μάντελιν Ντέιβις (Madalyn Davis) βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από γκρεμό κοντά στο Σίδνεϊ.

Η κοπέλα σύμφωνα με την Daily Mail πέθανε σε ένα σημείο που είναι γνωστό για τις selfie φωτογραφίες που βγάζουν οι τουρίστες. Πιο συγκεκριμένα, τα βράχια του Diamond Bay είναι ένα δημοφιλές μέρος για τους τουρίστες, όπου τραβούν επικίνδυνες φωτογραφίες για το Instagram κοντά στην άκρη του γκρεμού. Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο μια κοπέλα, 27 ετών, έπεσε από τον ίδιο γκρεμό. 

 

Η Madalyn Davis, 21 ετών, έφτασε στην Αυστραλία στα τέλη του περασμένου έτους από το Lincoln της Αγγλίας και σχεδίαζε να ξεκινήσει μια νέα ζωή εκεί.

Ο νεαρή τουρίστρια βρισκόταν σε πάρτι στο Vaucluse το βράδυ του Σαββάτου και πήγε στους σχεδόν 30 μέτρα ύψος βράχους Diamond Bay με επτά φίλους περίπου στις 6.30 π.μ.

 

Η οικογένεια επιβεβαίωσε τον θάνατό της και οι φίλοι της πλημμύρισαν τα κοινωνικά μέσα με αφιερώματα περιγράφοντας την «πανέμορφη και ταλαντούχα» εσωτερικά και εξωτερικά. 

Η αστυνομία πιστεύει ότι ανέβηκε πάνω στο γκρεμό του Reserve Diamond Bay για να δει την ανατολή.

Το Συμβούλιο του Waverley είχε αναφέρει πέρυσι μετά το θάνατο της 27χρονης ότι θα λάβει αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας στο σημείο

Πηγή: Daily Mail