Οπαδός της Νιούκαστλ μαχαιρώθηκε στο Μιλάνο - Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο 58χρονος άνδρας δέχτηκε χτύπημα από μαχαίρι στην πλάτη και στα δύο χέρια

Ένας 58χρονος άνδρας οπαδός της Νιούκαστλ φέρεται να μαχαιρώθηκε στο Μιλάνο, στην περιοχή Navigli, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με το gazzetta dello sport, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν επρόκειτο για συμπλοκή ή ενέδρα και αν οφείλεται σε ποδοσφαιρικούς λόγους ή κάτι άλλο.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη και στα χέρια, με την κατάσταση της υγείας του να μην κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Το πρωί της Τρίτης (19/09), ένας οπαδός της Νιούκαστλ, δημοσίευσε στο Twitter εικόνες ενός οπαδού που έχει χτυπηθεί άσχημα με αποτέλεσμα να έχει αιμορραγήσει, υποστηρίζοντας ότι ο φίλος της αγγλικής ομάδας, δέχθηκε επίθεση ενόψει του αγώνα του Champions League με τους «ροσονέρι» στο Μιλάνο.

Ενας άλλος οπαδός της Νιουκάστλ, έγραψε χαρακτηριστικά στα κοινωνικά δίκτυα: «Οι Ιταλοί πάλι με μαχαιρώματα. Να προσέχετε γενικά και να προσέχετε ο ένας τον άλλο». Το ίδιο πρόσωπο υποστήριξε ότι: «Ένας οπαδός της Νιουκάστλ μαχαιρώθηκε χθες το βράδυ στο Μιλάνο».

Σημειώνεται πως η Νιούκαστλ επιστρέφει στο Champions League έπειτα από δύο δεκαετίες και απόψε (19/09, 19:45) θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μίλαν στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής εικόνας.