Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε φωτογραφία με μαυρισμένα και τα δύο μάτια του

Ο 39χρονος διευθύνων σύμβουλος της Meta μοιράστηκε μια selfie σε μια ανάρτηση στο Instagram την περασμένη Κυριακή ο οποίος εμφανίζεται και με τα δύο του μάτια μαυρισμένα

Η αγάπη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ για τις πολεμικές τέχνες είναι γνωστή ωστόσο, από τέτοιου είδους αθλήματα δε λείπουν οι τραυματισμοί.

Ο 39χρονος διευθύνων σύμβουλος της Meta μοιράστηκε μια selfie σε μια ανάρτηση στο Instagram την περασμένη Κυριακή ο οποίος εμφανίζεται και με τα δύο του μάτια μαυρισμένα διότι όπως φαίνεται... έφαγε ξύλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης ζίου ζίτσου.

«Η προπόνηση ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο. Ίσως χρειαστεί να ενημερώσω το avatar μου», έγραψε στη λεζάντα αστειευόμενος.

Ο Ζούκερμπεργκ είπε σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2022 ότι άρχισε να μελετά για πρώτη φορά τη μορφή πολεμικής τέχνης κατά τη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19, προσθέτοντας ότι το άθλημα του έδωσε ενέργεια.

Ο δισεκατομμυριούχος σημείωσε επίσης σε podcast ότι προπονείται με τον Dave Camarillo, ο οποίος τον βοήθησε να κερδίσει χρυσά και ασημένια μετάλλια στον πρώτο του αγώνα ζίου ζίτσου τον Μάιο. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο τον συνεχάρη για την απόκτηση της μαύρης ζώνης στο άθλημα.

Πηγή: skai.gr