Κύπρος: Από το 2016 είχε ξεκινήσει το φρικιαστικό του έργο ο serial killer

Μόλις λίγες ώρες μετά τα φρικτά και ασύλληπτα εγκλήματα ομολόγησε ο κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, αρχίζουν εκ νέου οι έρευνες τόσο για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο αλλά και στην Κόκκινη Λίμνη όπου υπέδειξε χθες ότι πέταξε τα άλλα τρία θύματα του.

Παράλληλα οι έρευνες θα συνεχιστούν και στην Ορούντα όπου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χθες άλλο ένα πτώμα γυναίκας κατόπιν των υποδείξεων του 35χρονου.

H δράση του ίλαρχου άρχισε ως φαίνεται το 2016 ενώ η λίστα των θυμάτων μέχρι στιγμής βρίσκεται στα επτά. Ωστόσο ο 35χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου και για τους επτά φόνους, προκειμένου να ζητηθεί εκ νέου η προσωποκράτηση του.

Στην Κόκκινη Λίμνη αυτή την ώρα βρίσκονται μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και της Αστυνομίας για αξιολόγηση των επόμενων βημάτων ενώ μέλη του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης βρίσκονται στη σκηνή για τη λήψη δειγμάτων του νερού προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του.


Μετά την Marry Rose Tiburcio, την Αrian Palanas Lozano και την εξάχρονη Sierra, προστέθηκαν η Μaricar Valdez Arquiola, η Livia Florentina Bunea, η κόρης της Elena Natalia Bunea καθώς και ακόμα μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων για την οποία ανέφερε ότι, δεν θυμόταν κατά πόσον είναι από το Νεπάλ ή την Ινδία και η σορός της οποίας ανασύρθηκε από το πεδίο βολής στην περιοχή Κάμπος του Μύλου.

Πηγή: philenews.com