Με συγγενείς θυμάτων από τις επιθέσεις της Χαμάς και με τους πρώτους ισραηλινούς ανταποκριτές συναντήθηκε ο Μπάιντεν - Δείτε φωτογραφίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος συνομίλησε με μαζί τους και τους αγκάλιασε καθώς εκείνοι του εξιστορούσαν τα όσα βιώνουν καθημερινά

Με τους συγγενείς θυμάτων από την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και με τους πρώτους ανταποκριτές συναντήθηκε ο αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στο Ισραήλ.

Μπαιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος συνομίλησε με μαζί τους και τους αγκάλιασε καθώς εκείνοι του εξιστορούσαν τα όσα βιώνουν καθημερινά.

Οι ισραηλινοί ανταποκριτές που μίλησαν με τον πρόεδρο Μπάιντεν του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την επίσκεψή του, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού που είπε στον αμερικανό πρόεδρο  «θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας και τον τρόπο που είστε φίλος του Ισραήλ. Το εκτιμώ, σας ευχαριστώ πολύ».

Περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι ισραηλινοί έχασαν τη ζωή τους στις επιθέσεις, 4.200 τραυματίστηκαν και 199 άτομα κρατούνται όμηροι στη Γάζα μεταξύ των οποίων παιδιά και ηλικιωμένοι.

Μπαιντεν

Μπαιντεν

Πηγή: skai.gr