ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν το ανερχόμενο αστέρι του αμερικάνικου football - Συνελήφθησαν δύο έφηβοι

Λίγο μετά το περιστατικό, οι ερευνητές ταυτοποίησαν τον Chandler Richardson, 19 ετών, και τον Kenmare Bryan, 18, ως ύποπτους για τη δολοφονία.

Eνώπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος, εμφανίστηκαν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον μαθητή Elijah DeWitt- "αστέρι" της ομάδας Ράκμπι του γυμνασίου του στην Τζώρτζια.

Ο Elijah DeWitt δέχθηκε από τους δύο νεαρούς, θανάσιμα πυρά, στα γενέθλια του πατέρα του, ενώ αυτός και ένας φίλος περίμεναν να τους συναντήσει η φίλη κοπέλα του 30 μίλια βορειοανατολικά της Ατλάντα.

Λίγο μετά το περιστατικό, οι ερευνητές ταυτοποίησαν τον Chandler Richardson, 19 ετών, και τον Kenmare Bryan, 18, ως ύποπτους για τη δολοφονία.

Συνελήφθησαν στη Νότια Καρολίνα με την κατηγορία της κατοχής όπλων την Πέμπτη.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Richardson και ο Bryan τσακώθηκαν με τον DeWitt πριν από τον πυροβολήσουν.

Δεν προβλέπουν να γίνουν περαιτέρω συλλήψεις για την υπόθεση.

Η 20χρονη φίλη του δολοφονημένου έφηβου, Bailey Reidling, επιβεβαίωσε ότι ο DeWitt μπορεί να γνώριζε τους υπόπτους αφού τους είχε συναντήσει λίγες μέρες νωρίτερα.

Ο DeWitt είχε πάει σε ένα εστιατόριο και τον πλησίασαν ο Bryan και ο Richardson ρωτώντας αν είχε χασίς, είπε η Reidling σύμφωνα με πηγές.

Είπε ότι δεν είναι σαφές πώς οι ύποπτοι γνώριζαν ότι ο DeWitt θα ήταν στο σημείο όπου και τον δολοφόνησαν στις 5 Οκτωβρίου.