Ελ Τσάπο: Η σύζυγός του, 4 ημέρες μετά την αποφυλάκισή της, γλέντησε σε κλαμπ του Λος Άντζελες

Η 33χρονη αρχικά μετέβη σε φυλακή στο Τέξας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε φυλακή στην Καλιφόρνια. Η Αϊσπούρο εκτός από την ποινή φυλάκισης πλήρωσε 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε πρόστιμα.

Σε κλαμπ του Λος Άντζελες πέρασε το βράδυ της η σύζυγος του διαβόητου αρχηγού του μεξικανικού καρτέλ Χοακίν Ελ Τσάπο Γκουσμάν, λίγες ημέρες αφού αποφυλακίστηκε. 

Η 33χρονη καλλονή, Έμα Κορονέλ Αϊσπούρο, όπως αναφέρει το TMZ, διασκέδασε στο πριβέ πάρτι που διοργάνωσε προς τιμήν της η δικηγόρος της. Η ίδια εθεάθη να απολαμβάνει τα ποτά της περιτριγυρισμένη από άνδρες ασφαλείας, ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού.

Αποφυλακίστηκε την Τετάρτη

Η Αϊσπούρο αφέθηκε ελεύθερη το πρωί της Τετάρτης, αφού έμεινε κλεισμένη δύο χρόνια σε κέντρο επανένταξης στην Καλιφόρνια. Τον Νοέμβριο του 2021 καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση αφού παραδέχθηκε την ενοχή της σε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και συνωμοσία για ξέπλυμα χρήματος που σχετίζονταν με το καρτέλ Σιναλόα του συζύγου της.

Αρχικά μετέβη σε φυλακή στο Τέξας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε φυλακή στην Καλιφόρνια. Η Αϊσπούρο εκτός από την ποινή φυλάκισης πλήρωσε 1,5 εκατομμύριο δολάρια σε πρόστιμα.

Θα εκτίσει τέσσερα χρόνια αποφυλάκισης υπό επιτήρηση. Ο Γκουσμάν, ο σύζυγός της και επικεφαλής του καρτέλ Σιναλόα, καταδικάστηκε το 2019 για συμμετοχή σε εγκληματική επιχείρηση και άλλες κατηγορίες για διανομή τόνων κοκαΐνης στις ΗΠΑ. Είχε δραπετεύσει από μεξικανικές φυλακές το 2001 και το 2015, και συνελήφθη ξανά το 2016. Επί του παρόντος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στη φυλακή ADX Florence Supermax του Κολοράντο.

Πριν από τη σύλληψη της Κορομέλ, κατηγορήθηκε ότι βοήθησε στην οργάνωση της απόδρασης του συζύγου της το 2015. Την Παρασκευή, ο γιος του Γκουζμάν, Οβίδιο Γκουσμάν Λόπεζ, εκδόθηκε από το Μεξικό στις ΗΠΑ και αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών για διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.

Πηγή: ΤΜΖ