Διαμονή στο σπίτακι του Shrek στη Σκωτία προσφέρει η Airbnb - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Φωλιασμένο βαθιά μέσα στα δάση των Highlands της Σκωτίας και με όλες τις ανέσεις που ο Shrek έχει συγκεντρώσει στο διάβα των χρόνων, αποτελέι ένα μοναδικό ησυχαστήριο

Περισσότερα από 20 χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη ταινία Shrek και η δημοφιλία της δεν έχει ξεθωριάσει. Τώρα, οι θαυμαστές των ταινιών μπορούν να έχουν εμπειρία ενός από τα πλέον εμβληματικά σκηνικά της σειράς ταινιών.

Το Shrek's Swamp, ένα μικρό σπίτι με οικοδεσπότη τον Donkey ενόσω ο Shrek λείπει για το Halloween, το περιέγραφαν ως «ένα κοντόχοντρο, απομονωμένο καταφύγιο κατάλληλο για έναν δράκο που επιζητά μοναξιά» και η Airbnb προσφέρει δυνατότητα διαμονής σε μία αναδημιουργία αυτού που έχουμε δει στις ταινίες κινούμενων σχεδίων.

Όπως το πρωτότυπο, αυτή η εκδοχή στις τρεις διαστάσεις είναι μία χωριάτικη καλύβα κάτω από τις ρίζες ενός ασυνήθιστα μεγάλου κομμένου κορμού. Μπροστά, πολλές πινακίδες που προειδοποιούν για την παρουσία ενός δράκου και ένα υπαίθριο ντους. Μέσα, γοητευτικός διάκοσμος με ξύλινα έπιπλα και περισσότερες ρίζες δέντρων να απλώνονται στους τοίχους και στο ταβάνι καθώς και ένα χουχουλιάρικο τζάκι δίπλα στο τραπέζι για φαγητό.

«Φωλιασμένο βαθιά μέσα στα δάση των Highlands της Σκωτίας και με όλες τις ανέσεις που ο Shrek έχει συγκεντρώσει στο διάβα των χρόνων, προσφέρει ένα ησυχαστήριο μοναδικό.

Αυτή η όλο λάσπη, καλυμμένη με βρύα και τροφοδοτημένη με θολό νερό όαση είναι ένα τέλεια ζεστό μέρος για να δραπετεύσει κανείς από τη ζωή στο χωριό και να αγκαλιάσει την ομορφιά της φύσης», αναφέρεται στην αγγελία.

Shrek

Συνεπές με τη χωριάτικη γοητεία της καλύβας, το κατάλυμα δεν διαθέτει Wi-Fi, τηλεόραση, κουζίνα, πλυντήριο ρούχων ή κλιματιστικό.

Shrek

Οι ιδιοκτήτες του καταλύματος προσφέρουν τροφή και υπάλληλος υποδοχής βοηθά τους ταξιδιώτες να βρουν τον δρόμο προς και από αυτήν την τοποθεσία που έχει κρατηθεί μυστική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dezeen (@dezeen)

Η δυνατότητα κράτησης αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ