Κλείσιμο

Άγριο φονικό

Άγριος φόνος με θύμα νεαρή Ρωσίδα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Λευκωσία. Το στόμα, τα χέρια και τα πόδια της Ρωσίδας ήταν δεμένα με κολλητική ταινία και από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο θάνατος της προήλθε από πνιγμό.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Χριστάκης Διονυσίου, δήλωσε ότι πρόκειται για αποτρόπαιο έγκλημα.

Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος δήλωσε ότι η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και φορούσε πιτζάμες.

Σε ερώτηση, κατά πόσον υπάρχουν ίχνη στραγγαλισμού, ο ιατροδικαστής απάντησε ότι αυτό θα διαπιστωθεί από τη νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη. Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο ιατροδικαστής είπε επίσης ότι στο χώρο του φόνου υπάρχουν ίχνη πάλης.

Εξάλλου, δεύτερη Ρωσίδα, η οποία διέμενε επίσης στο ίδιο διαμέρισμα, βρέθηκε τραυματισμένη ελαφρά και μεταφέρθηκε με ισχυρή αστυνομική φρούρηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και ανακρίνεται. Σύμφωνα επίσης με τα ευρήματα του ιατροδικαστή η δεύτερη Ρωσίδα φέρει κτύπημα στο κεφάλι και κτυπήματα σε άλλα μέρη του σώματός της.

Η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών εντόπισε τεκμήρια των δραστών στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και οι αρχές πιστεύουν ότι ο δράστης ή οι δράστες μπήκαν ή εγκατέλειψαν το χώρο από εκεί.

Οι δύο νέες είχαν έρθει από τη Ρωσία στην Κύπρο στις αρχές του Απριλίου. Τρίτη Ρωσίδα, η οποία διαμένει στη Λάρνακα και είναι φίλη με τις δύο άλλες, οδηγήθηκε στην Αστυνομία για κατάθεση.

Η Ρωσίδα αυτή, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα, όπου διαπράχθηκε ο φόνος.
Πηγή: skai.gr