Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

«Πίστευα πως θα ήταν αστείο»- Αδιανόητες δηλώσεις του 27χρονου που πέταξε το κινητό στο κεφάλι της Bebe Rexha

Στο βίντεο από το περιστατικό η τραγουδίστρια ερμηνεύει ένα τραγούδι και ξαφνικά να πέφτει κάτω στη σκηνή, εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε από το κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπό της.

Εξοργίζουν οι δηλώσεις που αποδίδονται στον δράστη της επίθεσης με ρίψη κινητού σε βάρος της τραγουδίστριας Bebe Rexha ενώ βρισκόταν επί σκηνής, δίνοντας συναυλία στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, o 27χρονος φαίνεται πως ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το έκανε εκτιμώντας πως «θα ήταν αστείο».

Στο βίντεο από το περιστατικό η τραγουδίστρια ερμηνεύει ένα τραγούδι και ξαφνικά να πέφτει κάτω, εξαιτίας του χτυπήματος που δέχτηκε από το κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπό της.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο άνδρας που πετάει το κινητό.

Η τραγουδίστρια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και τρία ράμματα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο άνδρας εντοπίστηκε από την ασφάλεια και στη συνέχεια συνελήφθη για την επίθεση.

Ο άγνωστος εργάζεται σε πολυτελές κυνοκομείο σκύλων, κατάγεται από το New Jersey και ονομάζεται Νίκολας Μαλβάνια.

Ο Μαλβάνια εθεάθη να φεύγει από το ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες συνολικά, μία κατηγορία για παρενόχληση, μία κατηγορία για διακεκριμένη παρενόχληση και μία κατηγορία για απόπειρα επίθεσης. Σ

υνελήφθη γύρω στις 23:00 τοπική ώρα το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν, ο Μαλβάνια όχι μόνο ομολόγησε το έγκλημα, αλλά σχετικά με τον λόγο που το έκανε είπε: «Προσπαθούσα να δω αν θα μπορούσα να τη χτυπήσω με το τηλέφωνο στο τέλος της παράστασης, επειδή θα ήταν αστείο».

Πηγή: ΒΒC
TAGS: κινητό