Καταπέλτης η αδελφή της Μέγκαν: «Θέλει να βλάψει την Βασιλική Οικογένεια»

Από το Megxit δεν θα μπορούσε να λείψει και η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα η οποία σε άρθρο της στη βρετανική Sun κατηγορεί τη δούκισσα του Σάσσεξ ότι ήθελε να κάνει «μεγάλη ζημιά» στη βασιλική οικογένεια, λέγοντας ότι η Μέγκαν «επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια».

«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος» έγραψε η Σαμάνθα.

«Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ» σχολίασε για την ανακοίνωση της Μέγκαν και του Χάρι για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει» συμπλήρωσε.

Η 55χρονη Σαμάνθα είπε ακόμα ότι το πραγματικό πρόσωπο της Μέγκαν φάνηκε στη διαμάχη της με τον πατέρα τους Τόμας Μαρκλ, λέγοντας ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων ήταν αυτή που βοήθησε και άλλαξε την εικόνα της δούκισσας του Σάσσεξ.

Η 55χρονη Σαμάνθα Μάρκλ

«Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος» έγραψε η Σαμάνθα. Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που λέει ότι ασκήθηκε στη Μέγκαν επιμένοντας ότι «ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια».

«Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες» έγραψε.

Είπε ακόμα ότι η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έπληξε τον θεσμό και έφτασε «κοντά στην κατάρρευση».

«Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται» έγραψε η Σαμάνθα.

Είπε ακόμα ότι οι κινήσεις του ζευγαριού δεν δείχνουν δύο άτομα που επιθυμούν μια ιδιωτική ζωή. «Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Κλούνεϊ και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής», έγραψε για τον Χάρι και την Μέγκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ