Χωρίς αξιόλογες βροχές οι επόμενες ημέρες , εκτός από την Πέμπτη και την Παρασκευής (8-9/2) οπότε κυρίως στη Δ. Ελλάδα και το Α. Αιγαίο , δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Επίσης αρκετά ζεστή θα είναι η νέα εβδομάδα.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές από το απόγευμα , προς το βράδυ , στην Κ και Α Μακεδονία , τη Θράκη , στις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν Β - ΒΔ  4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Δυτικά , και το Αιγαίο  έως 15 με 16 βαθμούς και στην  υπόλοιπη  χώρα έως 12 με 13 βαθμούς.   

Το Σάββατο Στην Χαλκιδική  , στην Α. Θεσσαλία ,  στις Σποράδες, στην Εύβοια , την Α Στερεά , και την Κρήτη μέχρι το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο  Α  3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο  Β  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει μικρή πτώση στα Κ και τα Β .

Τέλος την Κυριακή και τη Δευτέρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Άνεμοι :  Δυτικοί  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο , και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς. 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά.  Άνεμοι: Β 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 13 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πυκνότερη. Άνεμοι: Β 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 11 βαθμούς 

Πηγή: skai.gr