Από το βράδυ του Σαββάτου και από τα Δυτικά και κυρίως την Κυριακή , μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες , τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από την Κυριακή , που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη – Τετάρτη.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Αραιή  συννεφιά κατά διαστήματα πιο πυκνή  με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο  Ν Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 16 με 17  βαθμούς , και  στην υπόλοιπη χώρα έως  18 με 20 βαθμούς.

Την Παρασκευή Λίγη συννεφιά  κατά τόπους αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Το  Σάββατο Θεοφάνια Αρχικά ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά και το Α. Αιγαίο. Από αργά το απόγευμα – βράδυ , στα Δυτικά οι βροχές θα ενταθούν και στα ΒΔ θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα , έτσι την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος , με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα κυρίως στα Δυτικά.   Οι άνεμοι θα πνέουν Ν 6 με 8 και στα πελάγη τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και την Κυριακή στα Δυτικά και Βόρεια.

Τέλος τη Δευτέρα συνεχίζεται ο άστατος καιρός , με τοπικές βροχές , και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δ. Ελλάδα και την Α. νησιωτική χώρα , Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ , η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Αραιή συννεφιά.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr