Η Αίγινα, ο Πόρος, οι Σπέτσες και η Υδρα μέσα από 4 απόλυτα καλοκαιρινά βίντεο

Με σλόγκαν "An island escape one hop from Athens", η Marketing Greece δημιούργησε μία σειράς videos για τους προορισμούς του Αργοσαρωνικού

«Μία ανάσα από την Αθήνα» και με την αυθεντική νησιωτική ατμόσφαιρά τους να εκπλήσσoυν το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, τα νησιά του Αργοσαρωνικού διεκδικούν την προσοχή του και ξεδιπλώνουν τη μοναδικότητά τους.

Με όχημα το σλόγκαν "An island escape one hop from Athens", η Marketing Greece, σε συνεργασία με τον στρατηγικό εταίρο της AEGEAN, προχώρησε στη δημιουργία μίας σειράς videos για τους προορισμούς των Σπετσών, της Ύδρας, της Αίγινας και του Πόρου.

Το ταξίδι στους κοντινούς στην πρωτεύουσα προορισμούς, ξεκινάει από τις Σπέτσες.

Το ταξιδιωτικό κοινό περιηγείται στο νησί κάνοντας ποδηλατάδα και μαθαίνοντας την ιστορία του. Από την πλατεία Ποσειδωνίου, την Αναργύρειο Σχολή και το Μουσείο της Μπουμπουλίνας, στα αρχοντικά καπετανόσπιτα, τη Μονή του Αγίου Νικολάου και το παλιό λιμάνι.

Απολαμβάνει αυθεντικές εμπειρίες όπως farm-to-table και γευσιγνωσία, εξερευνά τα καρνάγια, ανακαλύπτει τις απομονωμένες παραλίες του νησιού εν πλω και ταξιδεύει με το πρώτο ηλεκτρικό ελληνικό παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο.

Μία κοσμοπολίτικη ξενάγηση, που συνυπάρχει αρμονικά με την τοπική παράδοση στο νησί των Σπετσών.

Δείτε το βίντεο για τον γραφικό Πόρο

«Ένα ήσυχο και μικρό νησί στον Αργοσαρωνικό, ο Πόρος γοητεύει τους επισκέπτες του με τα πευκοδάση, τη γαλήνη και τη γοητεία της παλιάς εποχής. 

Με τα πόδια, με ποδήλατο ή με βάρκα, ο Πόρος σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τη γοητευτική του απλότητα σε ένα από τα καλύτερα νησιά κοντά στην Αθήνα.»

Δείτε το βίντεο για την Αιγινα

«Τι κάνει την Αίγινα να ξεχωρίζει; Είναι η μικρή απόσταση από την Αθήνα, επιτρέποντας μια γρήγορη απόδραση στο νησί; Τα ιστορικά μνημεία ή μήπως τα φημισμένα φιστίκια και θαλασσινά; Η απάντηση σε όλα αυτά, και πολλά άλλα είναι "ναι"». 

Δείτε το βίντεο για την Υδρα

«Τόσο κοντά στην Αθήνα που μπορείτε να περάσετε απέναντι όποτε έχετε διάθεση, η Ύδρα - αυτό το μικρό, λοφώδες νησί στον Αργοσαρωνικό - έχει μαγέψει με τα χρόνια τους επισκέπτες της με τη γραφικότητα, την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική γοητεία της». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ