Galaxy Z Flip: Κάτω από τα 800 ευρώ το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung

Η Samsung θα παρουσιάσει το επόμενο αναδιπλούμενο τηλέφωνό στις 11 Φεβρουαρίου, και πλέον έχουμε μια καλή ιδέα του τι να περιμένουμε. Η συσκευή, με αναδιπλούμενη οθόνη 7,2 ιντσών, πιθανότατα θα ανακοινωθεί παράλληλα με τις νέες ναυαρχίδες της νοτιοκορεατικής εταιρείας της σειράς Galaxy S20.

Η Samsung φέρεται να έχει «βαπτίσει» τη συσκευή Galaxy Z Flip, και, παραδόξως, θα είναι η φθηνότερη από τη σειρά Galaxy! 

Ο νοτιοκορεατικός ιστότοπος inews24 αναφέρει ότι η τιμή του κινητού τηλεφώνου θα μπορούσε να φθάνει τα 1 εκατομμύριο νοτιοκορεάτικα βον, δηλαδή περίπου τα 780 ευρώ.

Η επιθετική τιμολογιακή πολιτική της Samsung έχει ως στόχο να πλήξει τον ανταγωνισμό εν τη γενέσει του, βλέπε Motorola και Huawei, με το κινητό Razr της πρώτης να έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει, και να είναι μέχρι στιγμής άγνωστη η ημερομηνία που θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων. 

Για να επιτύχει τη συμπίεση της τιμής, το Galaxy Z Flip φαίνεται ότι θα έχει κάποιους συμβιβασμούς. Τον –και σήμερα πανίσχυρο πάντως- επεξεργαστή Snaprdragon 855 έναντι του καινούργιου 865 που θα «φοράνε» τα Galaxy S20, τις κάμερες των S10, καθώς και μικρότερη μπαταρία 3300mAh με ταχυφόρτιση 15 watt. Από την άλλη πλευρά, αναμένεται να διαθέτει τεχνολογία «εύκαμπτου γυαλιού» αντί για το πλαστικό φύλλο του Galaxy Fold. 
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Samsung