Σε περιπέτειες ο Νταμπίζας

Εννιά παίκτες της Λέστερ ανάμεσα τους και ο δικός μας Νίκος Νταμπίζας έμπλεξαν σε περιπέτειες.
Τρεις τουρίστριες κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα της Καρταχένα, ότι δέχθηκαν επίθεση από εννέα άντρες που έμεναν στο ξενοδοχείο «De Los Belones», και οποίοι προσπάθησαν να της ληστέψουν και να της παρενοχλήσουν σεξουαλικά. Οι καταγγέλουσες ζήτησαν να τους επιτραπεί να αναχωρήσουν για την Γερμανία για να μην έρθουν αντιμέτωπες με τους δράστες. Τα αποδεικτικά στοιχεία που παρέδωσαν οι γυναίκες στους αστυνομικούς ήταν εσώρουχα τα οποία είχαν αίμα και ένα βραχιόλι το οποίο είχε σπάσει, έπειτα από την επίθεση των παικτών. Ωστόσο οι άτυχες κοπέλες πρωτοαναφέρθηκαν στο γεγονός στο αεροδρόμιο του Αλικάντε, όταν και περίμεναν την πτήση τους για την Γερμανία.
Οι παίχτες της Λέστερ ταξίδεψαν στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας για να κάνουν μια μίνι προετοιμασία καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο δεν αγωνίζονταν. Σε κάποια έξοδο τους φαίνεται να συνέβησαν όλα.
Ο κυβερνήτης της επαρχίας Μούρθια δήλωσε: Όπως υποστηρίζουν οι τρεις τουρίστριες οι ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας διέρρηξαν το δωμάτιο στο οποίο έμεναν και τους επιτέθηκαν.
Πηγή: contra.gr
Πηγή: skai.gr