Ραντεβού για το σπίτι της Ένωσης

Τις πιθανότητες να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου υπήρχε το "Νίκος Γκούμας", θα εξετάσουν την ερχόμενη Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι ο Νίκος Θανόπουλος, εκπρόσωποι του δήμου, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και άνθρωποι της εταιρείας J&P ΑΒΑΞ που είχε αναλάβει το πρότζεκτ της υλοποίησης του έργου. Ο πρόεδρος της "Ένωσης" θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, όπου έχει ζήσει ιστορικές στιγμές.

Το όνειρο πολλών οπαδών της ΑΕΚ φαντάζει εφικτό, αλλά θα το κρίνουν οριστικά οι εμπλεκόμενοι φορείς. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο στη συνάντηση να είναι "πάρων" και ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Γιάννης Γρανίτσας και άλλα πρόσωπα, αφού ο κ. Θανόπουλος θέλει να υπάρχει ενότητα και στο συγκεκριμένο κομμάτι. Στο ραντεβού των εμπλεκόμενων πλευρών θα διαπιστωθεί αν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν τα σοβαρά νομικά κωλύματα για τη δημιουργία γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και αν είναι πιθανό να βρεθούν περίπου 100 εκατ. ευρώ για την ανέγερσή του.

Ρόλο στις αποφάσεις θα παίξει ο Αντώνης Βγόντζας, ο οποίος δεν διαφωνεί με το θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας γενικότερα, αλλά διαφωνεί με το σχέδιο του κ. Γρανίτσα.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε προβλέψει ότι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει προβλήματα και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Έτσι, η άποψή του την Τρίτη θα ακουστεί από όλους τους παρευρισκόμενους με μεγάλο ενδιαφέρον.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr