Κλείσιμο

Ο Γεωργιάδης αντι-Τζόρτζεβιτς

«Πάμε να αλλάξουμε την κατάσταση, να αντιστρέψουμε το κλίμα», ήταν η λακωνική προτροπή του τεχνικού του Ολυμπιακού Όλεγκ Προτάσοφ προς τους ποδοσφαιριστές του απόψε, στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» πριν από το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι τους στο Champions League (5η αγωνιστική), κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Όπως φαίνεται λοιπόν, οι Βάσκοι αποτελούν το κατάλληλο «εφαλτήριο» για να ξεπεραστεί η ισοπαλία, και κυρίως η κακή εμφάνιση στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, το περασμένο Σάββατο, που δημιούργησε μια στενάχωρη κατάσταση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.
Όχι βέβαια ότι αυτό θα είναι εύκολο, αλλά όπως και να το κάνουμε, ενδεχόμενη νίκη επί της ομάδας που παραλίγο να κατακτήσει πέρυσι τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν θα είναι, οπωσδήποτε, ισχυρό «αναλγητικό», και για τους παίκτες, αλλά και για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που έφυγε από τη Ριζούπολη απογοητευμένος.
Η «συνταγή» που θα ακολουθήσει και αύριο ο Προτάσοφ δεν αναμένεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις, εκτός της αναγκαστικής αλλαγής του αποβληθέντος στον προηγούμενο αγώνα εναντίον της Γαλατασαράι, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ως επικρατέστερος αντικαταστάτης του φέρεται ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος θα μετακινηθεί στην αριστερή πλευρά. Το δεξί άκρο άμυνας θα καλύψει ο Τάσος Πάντος, που έχει πλέον τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ μπροστά του, σε ρόλο δεξιού μεσοεπιθετικού, θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να παίξει αριστερά ο Ανδρέας Νινιάδης (δοκιμάστηκε για λίγο απόψε), ωστόσο αυτή η προοπτική συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, αφού ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής ποτέ στην καριέρα του δεν υπήρξε παίκτης «γραμμής», σε αντίθεση με τον έμπειρο Γεωργιάδη.
Επίσης, κανονικά προπονήθηκε απόψε και ο Ακης Στολτίδης, που σημαίνει ότι κι αυτός θα παίξει αύριο. Έτσι, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η (πιθανή) αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Κατεργιαννάκη, Πάντο, Βενετίδη, Αντζα, Ανατολάκη, Καρεμπέ, Στολτίδη, Μαυρογενίδη, Γεωργιάδη, Καστίγιο και Τζιοβάνι.
Πηγή: skai.gr