Νίκη γοήτρου

Για να νικήσει και όχι για... αναψυχή βρίσκεται στη Μαδρίτη η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" θέλουν να κερδίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης παρότι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αφού έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την πρωτιά στον τρίτο όμιλο.

Τον αγώνα της Πέμπτης μεταδίδει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το SKAI.gr στις 21:30 (σε μαγνητοσκόπηση). Ζωντανά το ματς από το ΣΚΑΪ 100,3 στις 21:00.

"Είναι το τελευταίο ματς της πρώτης φάσης και δεδομένου ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση, έχουμε προετοιμαστεί για ένα κανονικό ματς. Η Ρεάλ θέλει τη νίκη για να είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για το Top-16 και γι’αυτό περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι", σχολίασε ο τεχνικός του "τριφυλλιού" Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, για να πλασαριστεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και να μην περιοριστεί στο δεύτερο. Ο προπονητής της "βασίλισσας", Ζοάν Πλάθα, τόνισε: "Παίζουμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης, μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Εμείς σαν ομάδα δεν έχουμε ακόμη τέτοιες παραστάσεις, αλλά η θέλησή μας για νίκη είναι η μέγιστη δυνατή.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία ήττα στη διοργάνωση, ενώ είναι αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνει από μόνο του το βαθμό δυσκολίας που έχει ο αγώνας αυτός για μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας να ολοκληρώσουμε με νίκη την πρώτη φάση και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας".

Χωρίς τον Κώστα Τσαρτσαρή, που έμεινε στην Αθήνα λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, τον Κένεντι Ουίνστον, που βρίσκεται στις ΗΠΑ και τον αρχηγό Φραγκίσκο Αλβέρτη, που ζήτησε και πήρε άδεια, πέταξε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Μαδρίτη.

Στην αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης πάντως βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Νίκολα Πρκάτσιν, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα και το Νο 17.

Για την διογράνωση της Ευρωλίγκας, στις 21:30 ο Άρης φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr