Δέλλας: "Ζω ένα deja vu, δε μπορείς να νικήσεις την βλακεία"

Περήφανος για τους παίκτες του και την συμπεριφορά της πλειοψηφίας των οπαδών της ΑΕΚ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου, ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας για την διακοπή του αγώνα ότι "δε μπορείς να νικήσεις την βλακεία".

"Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ περίεργα. Ηταν ένα πολύ καλό ματς και δείξαμε ότι δεν μας χωρίζει μία κατηγορία. Δείξαμε και πάλι ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς ατυχήσαμε να δεχθούμε ένα γκολ σε ένα ματς που το ελέγχαμε και δεν είχαμε δεχθεί μεγάλη πίεση, αν εξαιρέσουμε μια φάση.

Είχαμε όμως κι εμείς τις δικές μας φάσεις για να σκοράρουμε. Ζω ένα deja vu αλλά δεθέλω να μιλήσω για αυτό... Ο μόνος αντίπαλος που δεν μπορείς να νικήσεις, τελικά, είναι η βλακεία... Δε θα μιλήσω για αυτούς. Θα μιλήσω για τους χιλιάδες που στήριξαν την ομάδα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν.

Εχω πει πολλές φορές ότι ο στόχος φέτος είναι το πρωτάθλημα, να ανεβάσουμε την ομάδα. Στο κύπελλο θέλαμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γινόταν. Αν θέλετε να αναλύσω το αγωνιστικό, θα πω ότι δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα στα δύο ματς. Στηρίζω τους παίκτες μου, να συνεχίσουμε την δουλειά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας και του χρόνου, με το καλό, να έχουμε και πάλι ένα καλό ματς.

Σήμερα η ομάδα είχε πάρα πολλούς Ελληνες παίκτες που αντιλαμβάνονται το μέγεθος και το βάρος αυτής της φανέλας. Και την τιμούν. Δεν έχουν αυτοί οι 5-10 το δικαίωμα να τους «κλέβουν» το να τους χειροκροτήσει ο κόσμος και να χειροκροτήσουν και αυτοί τον κόσμο γιατί πρώτη φορά έπαιξαν μπροστά σε τόσες χιλιάδες. Τα παιδιά έδειξαν και στα δύο ματς ότι μπορούν να φοράνε αυτή τη φανέλα και να εκπροσωπούν όλο αυτόν τον κόσμο αλλά και όσους δεν μπορούσαν να έρθουν σήμερα στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος που είναι η άνοδος και δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει αυτό που έγινε.

Όλος ο κόσμος της ΑΕΚ να ξέρει ότι όσοι είμαστε εδώ, από τον πρόεδρο μέχρι τον κηπουρό, προσπαθούμε με πολλή δουλειά κάθε μέρα για να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό. Αν 5-10, που δεν θα τους χαρακτηρίσω, θέλουν το κακό της ομάδας... Τα είχα πει πριν το ματς αλλά δεν εισακούστηκα και για αυτό είδαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Με ρωτάτε για τον Περέιρα... Δε θα κρίνω συνάδελφο. Τον αφήνω στη δική σας κρίση. Εμείς σήμερα για 89 λεπτά νομίζω ότι αποδείξαμε ότι θέλουμε κάτι άλλο από αυτό που υπάρχει ως ελληνικό ποδόσφαιρο... Θέλουμε να δείξουμε κάτι άλλο. Αυτοί είμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Δέλλα.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕΚ συμπεριφέρθηκαν όπως έπρεπε στον τραυματισμό του Μανιάτη ενώ από την άλλη πλευρά οι υπεύθυνοι και οι επίσημοι προκαλούν με την συμπεριφορά τους: "Με αυτή τη λογική δεν είναι ούτε υπεύθυνοι ούτε επίσημοι".

Για το αν υπήρξε χέρι του Χάρα στο γκολ: "Τα παιδιά μου είπαν -δεν είναι δική μου άποψη, θα το δω, σας λέω τι μου είπαν- ότι το γκολ μπήκε με το χέρι. Δεν έχω άποψη για να το πω με σιγουριά όμως. Όπως και να έχει, εγώ είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, για τον κόσμο που στήριξε την ομάδα με φανταστική συμπεριφορά αλλά δυστυχώς 1-2 λεπτά μετά το γκολ έγινε το μοιραίο... Και γι' αυτό είπα ότι ξαναζώ αυτό που είχε γίνει πριν δύο χρόνια με τον Πανθρακικό".

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr