Απαίτηση ο πρωταγωνιστής ΠΑΟ

Μήνυμα προς την ηγεσία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε την Παρασκευή η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση (ΠΕΚ). Με την ανακοίνωσή της η ΠΕΚ δείχνει ότι ήρθε για να μείνει, και δεν εγκαταλείπει τους διακηρυγμένους στόχους της για το καλό της ομάδας.

Η ΠΕΚ μάλιστα συγχαίρει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τις τελευταίες μεταγραφές που έκανε, καθιστώντας ουσιαστικά σαφές ότι στέκεται  με κριτική, αλλά όχι  κακοπροαίρετη, διάθεση προς την ΠΑΕ, ότι η Κίνηση των "πράσινων" παραγόντων και φιλάθλων που συσπειρώνονται γύρω από τον Ανδρέα Βγενόπουλο έχει αποκτήσει ήδη δυναμική και αντίκτυπο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, και ότι η ποδοσφαιρική εταιρεία πρέπει να αποκτήσει πολυμετοχικό χαρακτήρα προκειμένου να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

"Το όραμα ενός Παναθηναϊκού πολυμετοχικού, ενιαίου και αδιαιρέτου, ενός Παναθηναϊκού πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα είναι απαίτηση 2 εκατομμύριων φιλάθλων και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει" επισημαίνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Όσον αφορά τις τελευταίες κινήσεις του κ. Βαρδινογιάννη, υπογραμμίζει ότι "η αγωνιστική διάθεση της ομάδας, οι μεταγραφές, οι θέσεις για τη διαιτησία, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση".

Η Κίνηση προσθέτει επίσης ότι "το όραμα της ΠΕΚ δεν επηρεάζεται από προσωρινές επιτυχίες ή αποτυχίες σε ένα άθλημα και στηρίζεται στις αρχές ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι χωρισμένος σε μαγαζιά και ότι όλοι μαζί μπορούμε πάντα να πετύχουμε περισσότερα".

Η Κίνηση έχει ήδη πάνω από 23.079 υποστηρικτές που μέσω του διαδικτύου έχουμε δώσει όλα τα προσωπικά μας στοιχεία και θα επιδιώξουμε να υλοποιηθεί το κοινό μας όραμα.

Επιπρόσθετα, η Κίνηση καλεί την ΠΑΕ να τοποθετηθεί στους στόχους που έχει θέσει όπως η ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Σημειώνεται ότι οι επόμενες πράξεις της ΠΕΚ περιλαμβάνουν συναντήσεις με εκπροσώπους του ΠΑΟ για να συζητηθούν τα προβλήματα και οι ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, θα δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟ να γράφονται υποστηρικτές της ΠΕΚ και με άλλους τρόπους πλην του διαδικτύου με αρχικό στόχο την εγγραφή τουλάχιστον 100.000 υποστηρικτών και θα προσληφθούν από την ΠΕΚ στελέχη από την τάξη των παλαιών αθλητών του Συλλόγου που θα συνδράμουν επαγγελματικά στην οργάνωση και την επιτυχία των στόχων που έχουν τεθεί.
Πηγή: skai.gr