Kαλώς ήρθε το Χόλιγουντ: Ο Κρόνενμπεργκ γυρίζει φιλμ στην Ελλάδα με Βίγκο Μόρτενσεν- Έπεται συνέχεια

Kαλώς ήρθε το Χόλιγουντ... Γυρίσματα για ταινία επιστημονικής φαντασίας στην Ελλάδα με τίτλο «Εγκλήματα του Μέλλοντος» θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα ο θρυλικός μετρ της σκηνοθεσίας Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Ο Κρόνενμπεργκ είχε γυρίσει ταινία επιστημονικής φαντασίας με τον ίδιο τίτλο το 1970. Η υπόθεση αφορά το διευθυντή δερματολογικής κλινικής ο οποίος ψάχνει να βρει τον μέντορά του αφότου μια πανδημία έχει σκοτώσει όλες τις γυναίκες. Στην ταινία θα παίζει και ο ηθοποιός Βίγκο Μόρτενσεν ο οποίος έχει συνεργαστεί πολλάκις με τον Κρόνενμπεργκ. Τα γυρίσματα στη χώρα μας θα πραγματοποιηθούν από τον Αύγουστο έως το Σεπτέμβριο. 

Πάνω από 100 πρότζεκτ θα κινηματογραφηθούν στην Ελλάδα, λέει ο Πάνος Κουάνης, διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας
Ένα από αυτά είναι το «Greef Freak» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα προβληθεί στο Disney+. Τα γυρίσματα θα γίνουν από τις 4 Μαΐου ως τις 6 Ιουλίου στο Μοναστηράκι, του Ψυρρή και την πλατεία Συντάγματος.

Επίσης η συνέχεια του «Knives Out», με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ντάνιελ Κρεγκ, που θα γυριστεί στην Ελλάδα και θα προβληθεί στο Netflix.

Η Ελλάδα προσφέρει στους ξένους παραγωγούς 40% επιστροφή μετρητών και 30% μείωση φόρου καθώς επίσης και συμβάσης παραγωγής με τον Καναδά, το Ισραήλ και την Κίνα.

Πηγή: kftv.com