Προεξοφλημένη η κλήτευση Πετσίτη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Προεξοφλημένη θεωρείται η κλήτευση του Μανώλη Πετσίτη για κατάθεση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ των Νέων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα για την επιστροφή του κ Πετσίτη στην Αθήνα μάλιστα και την εμφάνιση του στη Βουλή, προετοιμάζονται ήδη και οι κυπριακές αρχές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμα ότι κατά τα ταξίδια του στην Κύπρο ο κ Πετσίτης δεν περνούσε από τους ελέγχους στο αεροδρόμιο κάτι που - σύμφωνα με τα Νέα - ισχύει για τα μέλη της κυβέρνησης και τις οικογένειες τους. Η εφημερίδα μάλιστα διερωτάται ποιος έδινε εντολή ώστε ο κ Πετσίτης να περνά από το αεροδρόμιο ως κυβερνητικός αξιωματούχος.

Για τρίγωνο Τσίπρα - Παππά - Πετσίτη, έκανε λόγο στο ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι ο κ Πετσίτης πουλούσε σε επιχειρηματίες τις καλές του γνωριμίες με τους κυρίους Τσίπρα και Παππά, για να κάνει δουλειές.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μάλιστα, εκτίμησε ότι ο κ Πετσίτης έπαιζε το ρόλο του ταμία και του διαμεσολαβητή.
 
Η υπόθεση Πετσίτη είναι η κορυφή του παγόβουνου για το μέγαρο Μαξίμου δήλωσε το μέλος κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Σπύρος Καρανικόλας.

Εκτίμησε μάλιστα ότι στο τέλος ο κ Πετσιτης θα κλείσει - όπως δήλωσε χαρακτηριστικά - το σπίτι του κ. Τσίπρα.

Πιστεύω πως ο κ Πετσίτης ήταν ταμίας της κυβέρνησης, δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας ότι έπαιρνε γρηγορόσημο για να γίνονται οι δουλειές.