Παπανδρέου: Αναξιόπιστη η κυβέρνηση

Επίθεση κατά της κυβέρνησης, με αιχμή τη διαφάνεια, εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Φέρνοντας ως παράδειγμα τα ταμεία, τη Λάρκο και τον ΟΑΕΔ, ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε τη ΝΔ ότι αποδεικνύει καθημερινά την αντίληψή της για το κομματικό κράτος – λάφυρο και επανέλαβε τα περί πελατειακής αντίληψης με στόχο την εξυπηρέτηση συμφερόντων της παραδοσιακής Δεξιάς.

Ακόμα, ο κ. Παπανδρέου εκτίμησε ότι η ΝΔ θα επιχειρήσει να δημιουργήσει κλίμα μεταφοράς ευθυνών προς τα πίσω, καθώς και ότι θα επιχειρήσει να τοποθετήσει σε διοικήσεις στελέχη που πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναζητώντας έτσι άλλοθι συναίνεσης. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό από το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα συνιστούσε συμμετοχή του και συνενοχή σε μία διαχείριση της ΝΔ, η οποία έχει όλα τα στοιχεία διαφθοράς και ιδιοποίησης του δημόσιου πλούτου.

Αναφερόμενος στα ασφαλιστικά ταμεία, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για σκάνδαλο που συνδέεται με το ασφαλιστικό και διερωτήθηκε πώς είναι δυνατό η ΝΔ να έχει οποιαδήποτε αξιοπιστία σε οποιαδήποτε πρότασή της.
Πηγή: skai.gr