Όλα ανοικτά αφήνουν οι ανανεωτικοί

Μήνυμα με πολλαπλές ερμηνείες απέστειλε στην Κουμουνδούρου ο Φώτης Κουβέλης (φωτό), μιλώντας στην πανελλαδική σύσκεψη της ανανεωτικής πτέρυγας. Όπως είπε ο κ. Κουβέλης, «οι ανανεωτικοί θα επιδιώξουν με την κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση να είναι παρόντες στις μετεκλογικές εξελίξεις και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία νέα πορεία και διέξοδο της ανανεωτικής Αριστεράς».

Ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και δραματική τροπή των καταστάσεων, λόγω της αδυναμίας της πλειοψηφίας να υπερασπισθεί την υπόσταση του ΣΥΝ.

Από τη Δράμα ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «παρακολουθεί τα κροκοδείλια δάκρυα των Μέσων Ενημέρωσης και του πολιτικού κόσμου για το ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνοντας ότι «θα διαψευσθούν όσοι θέλουν να τον σβήσουν από τον πολιτικό χάρτη». Ακόμα, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ενωμένος με όλες του τις συνιστώσες και πρώτα απ’ όλα με το ΣΥΝ».

Συστράτευση ώστε να μην δοθεί έδρα στα αντίπαλα κόμματα, ζήτησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Σχολιάζοντας την παραίτηση Αλαβάνου τόνισε ότι «όσοι εκλέγονται δημοκρατικά δε φεύγουν, αλλά δίνουν τη μάχη τους».
Πηγή: skai.gr