Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

"Να βγει από το ψυγείο η Δημόσια Διοίκηση"

Τιμή στο θεσμό του Συνηγόρου του Πολίτη χαρακτήρισε την πρόσκλησή του στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο κ. Γιώργος Καμίνης (φωτό), μιλώντας στα Νέα της Τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

"Αισθάνομαι μεγάλο το βάρος της ευθύνης και θεωρώ καθήκον να προσφέρουμε την εμπειρία μας για τη βελτίωση της Δημόσιας Διοίκησης. Η μάχη για την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης είναι διαρκής και αυτό που τόνισα στο υπουργικό συμβούλιο είναι ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει σημασία στη Δημόσια Διοίκηση", ανέφερε ο κ. Καμίνης.

"Η Δημόσια Διοίκηση δεν είναι ούτε ανίκανη, ούτε διεφθαρμένη", πρόσθεσε ο Συνήγορος του Πολίτη και κατέληξε λέγοντας: "Αυτό που προέχει είναι να τη βγάλουμε από το ψυγείο, να πάψουμε να την ωθούμε στο περιθώριο, έτσι ώστε η Δημόσια Διοίκηση να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της".
Πηγή: skai.gr