Καραμανλής: Νέος πατριωτισμός

Στο Κερατσίνι, στη Β' Περιφέρεια Πειραιά όπου είναι επικεφαλής, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός.

Ακούμε και παίρνουμε τα μηνύματα των πολιτών. Οι πολίτες έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμάς. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πικρίες, δεν είναι όμως τώρα η ώρα για αρνητική ψήφο. Η άρνηση δεν οδηγεί παρά σε αδιέξοδα. Το ζητούμενο τώρα είναι τα θετικά βήματα που χρειάζεται η χώρα. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μια κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει αποφάσεις και να υλοποιεί γρήγορα και με αποφασιστικότητα τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε πως ο τόπος βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και πως είναι ανάγκη να συνεχιστούν με πιο γρήγορους ρυθμούς, με μεγαλύτερη τόλμη οι τομές που χρειάζεται η χώρα.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες πυρκαγιές επισήμανε πως η κυβέρνηση έλαβε άμεσα μέτρα παρακάμπτοντας γραφειοκρατικές αγκυλώσεις δεκαετιών και πως σε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα καλύφθηκαν οι άμεσες πρώτες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Οφείλουμε όλοι να αναζητούμε τα θετικά μηνύματα και τέτοια μηνύματα υπάρχουν. Είναι η συστράτευση ολόκληρης της κοινωνίας ολόκληρου του έθνους, πρόσθεσε με έμφαση ο κ. Καραμανλής λέγοντας πως αναδείχθηκε ένας νέος πατριωτισμός που ενισχύει την αισιοδοξία του για το μέλλον.
Πηγή: skai.gr