Καλλιάνος: Ο Λεβέντης απείλησε ότι θα με διώξει αν επιτεθώ ξανά στο ΣΥΡΙΖΑ

Απειλή από τον Βασίλη Λεβέντη κατήγγειλε ότι δέχθηκε μέσω του ΣΚΑΪ ο παραιτηθείς εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.

Αφορμή υπήρξε μια σκληρή ανακοίνωση κατά του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Ακολούθησε τηλεφώνημα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων σύμφωνα με το οποίο και του ανέφερε πως «αν επιτεθείς ξανά στον Αλεξιάδη και τον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα».

Ο κ. Καλλιάνος επανέλαβε ότι σκοπός του δεν είναι να χαϊδεύει τα αυτιά του κ. Τσίπρα και γι’ αυτό επέλεξα ένα κόμμα του κέντρου για να βοηθήσω την κοινωνία». Ερωτηθείς εάν θα πάει στη ΝΔ είπε πως δεν κάνει συζητήσεις με τη ΝΔ ή κάποιο άλλο κόμμα και πως θα μελετήσει τις θέσεις και τις απόψεις όλων των κομμάτων για να καταλήξει στις αποφάσεις του εάν θα συμμετάσχει σε κάποιο φορέα και ποιον.

«Το μέλλον θα δείξει...»

«Σχετικά με τον θόρυβο που προκλήθηκε από την αποχώρηση του Γ. Καλλιάνου, από την θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, τονίζουμε ότι το μέλλον θα δείξει, αν αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καλλιάνος, ότι δηλαδή η ΕΚ πηγαίνει με τον Τσίπρα, είναι αληθή ή εάν ο ίδιος έχει μια προδιαγεγραμμένη πορεία προς χώρο που όλοι υποψιάζονται» απάντησε το κόμμα στις κατηγορίες Καλλιάνου.
Πηγή: skai.gr